16 Kasım 2013 Cumartesi

SW Motech motosiklet aksesuarları



Güvenli ve ergonomik motosiklet aksesuarları satmayı hedeflemiş olan Sw Motech, yenilikçi bir yüze sahip bir markadır. Teknolojik gelişimleri sürekli takip eden ve bu doğrultuda yeni ürünlerinin tasarlayıp pazara sunan Sw Motech firmasının ürünlerinden Avrupa’da  da çok tercih edilmektedir.

Fabrikası Almanya’da yer alan firma, sattığı motosiklet aksesuarlarının sağlamlığı ile Türkiye motosiklet aksesuarları pazarında iddialıdır.

Sw Motech markasının tasarlayıp satışa sunduğu bazı motosiklet aksesuarları şunlardır:
SW Motech Iphone telefon tutucu, su geçirmez motosiklet sırt çantası, Motor Koruma Demiri, Su Geçirmez Motosiklet Bel Çantası, Transalp Elcik Koruma, GPS, kamera, cep telefonu bağlantı aparatları, Radyatör koruma, Quick-Lock GPS aparatı, gps çantaları, alüminyum metal çantalar, depo üstü çantalar, kuyruk çantaları, elektrik adaptörleri, yan çanta demirleri, gidon yükseltme, ayna uzatma aparatı, sis farları, orta sehpa, depo halkası, arka çanta demiri.

Sw Motech marka yüksek kaliteye sahip motosiklet aparatları ve aksesuarları ile motosikletinizi kişiselleştirebilirsiniz. Ödüllü firmanın; navigasyon, aksesuar, çanta bağlantı sistemleri sayesinde motosikletinize uygun bir aksesuar kolaylıkla bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder