15 Kasım 2013 Cuma

Kask intercom sistemleri hakkında

Motosiklet için intercom sistemleri hakkında

Kask içi kulaklığı, mikrofonu ve diğer sistemler

Bluetooth (BT) teknolojisi, müzik ve "eşleştirilmiş" cihazlar arasında kablosuz olarak diğer bilgileri paylaşmalarını sağlar. Bluetooth radyo dalgalarını kullanır, ancak kilometrelerce taşınan AM / FM radyo sinyallerinin aksine, Bluetooth sadece küçük bir alan içinde bilgi ileten, Kişisel Alan Ağı (PAN) sistemi kullanır. Cihazın Bluetooth sınıfına göre etki alanı değişir (1, 2 veya 3) Ancak ortalama olarak 10 metre ile 700 metre arası bir etki alanı sunarlar
Güvenli mi? 
Vikipedi Bluetooth 2.402 GHz 2,480 GHz aralığında mikrodalga radyo frekansı kullanan ve maksimum güç çıkışı sırasıyla 100 mW, 2,5 mW ve Sınıf 1, Sınıf 2 ve Sınıf 3 cihazlar için 1 mW olduğunu söylüyor. Ama kontrol üniteleri kaskınızın dışında olduklarından, bir cep telefonu kullanmaktan muhtemelen daha güvendesiniz.
Bluetooth bağlantısı gerçekleştirmek için farklı "profilleri" kullanabilirsiniz.  A2DP (Gelişmiş Ses Dağıtım Profili) ile, ses akışı için Bluetooth profili, bir MP3 çalar bir kulaklığa ses gönderebilir. Sesli iletişim için Kulaklık ve Hands-Free profilleri aksine, A2DP stereo ses destekler ve tek yönlü yerine iki yönlüdür.

intercom ürünlerimiz için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder