15 Kasım 2013 Cuma

Alpinestars markası hakkında...

Alpinestars markası teknik açıdan, yüksek performanslı koruyucu motosiklet giysileri üreten bir firmadır. Motosiklet ve otomobil yarışları (MotoGP, Motocross, Formula ve NASCAR), yanı sıra dağ bisikleti ve sörf gibi aksiyon sporları için de güvenli giysileri motosiklet kullanıcılarına sunmaktadırlar

Alpinestars markası motosiklet giysileri, Kaliforniya ve İtalya’da moda tasarım merkezleri tarafından tasarlanmaktadır.
İtalyan şirketi, ürettiği motosiklet montları, eldivenleri, pantolonları, ceketleri ve botları ile motosiklet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen markadır. 1963 yılından beri üretime devam eden Alpinestars markası, kısa sürede güven kazanarak ve kaliteli ürünler üreterek motosiklet yarışlarının tercihi oldu. Yarış botları denince akla ilk gelen firma, yarış sporları için ürettiği tulumlar ile de kalitesini kanıtlamıştır. Roger DeCoster, Kenny Roberts ve Mick Doohan gibi birçok dünya şampiyonu büyük başarı elde ettikten sonra, eldiven,  deri takım ceket, tulum gibi koruyucu giysileri ile Alpinestars markasına  övgüler yağdırmıştır. Örneğin; bu yıl çıkan bir haberde Marc Marquez 336 km hız ile yarış sırasında kaza yapmıştı. Hayatta kalmasının sebebinin ise Alpinestars Tech Air Yarış Tulumu giyiyor olması olduğu ortaya çıktı. Bu kazadan sonra ise Alpinestars Tech Air Yarış Tulumunun zorunlu olması ile ilgili bazı açıklamalar yapılmıştır.

Alpinestars marka montlar, yarış tulumları ve diğer giysiler dünya çapında büyük üne sahiptir. İleri teknoloji ile ürettiği giysileri sayesinde yarış sırasında oluşabilecek kazalarda motosiklet sürücüleri büyük ölçüde zarar almadan kurtulmaktadır.


Alpinestars mont, bot, pantolon, eldivenler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder