15 Kasım 2013 Cuma

Motosiklet Brandası Nasıl Olmalı?

Motosiklet Brandası Nasıl Olmalı?


motorsiklet brandasıKoruma:  Motosikletinize bir örtü edinmek birçok nedenden dolayı önemlidir. Brandalar motorunuzu sadece yağmurdan, tozdan ya da kuş pisliklerinden korumakla kalmaz, aynı zamanda hırsızlara karşı motorunuzun güvenliğini sağlar, motorunuzu daha uzun süre temiz tutar ve selenizin sıcak havada güneşten ısınmasını önler. İnce malzemeden yapılmış motosiklet brandaları, hafifliği sebebiyle günlük kullanım ve gezilere götürmeniz için idealdir. Ayrıca kışın motosiklet kullanmayı seçmeyenlerdenseniz, bir branda ile motosikletinizi örterek uzun süre koruyabilirsiniz.

Bir motosiklet örtüsü seçerken dikkat etmeniz gereken su geçirmezliğidir. Materyalinin su geçirmez olması bir yana, brandaların dikişsiz olanlarını tercih ederek motorunuzu daha da garantiye alabilirsiniz. Ayrıca motorunuzu örtmeden önce soğumasını beklemek yerine daha kısa zamanda brandayı kapamak isterseniz, 200 Derece’ye kadar çıkan ısılara dayanıklı, yanmaz brandaları tercih etmelisiniz. Buna karşılık uzun süre branda ile kapatacaksanız nefes alabilme özelliği olan bir malzeme daha iyi olacaktır.
Motorunuza tam uyan bedende branda kullanmak da çok önemlidir, çünkü küçük bir branda lastiklerinizi tam kapatmazken, büyük bir branda da rüzgar aldığında bir yelken gibi kabarıp motorunuzun düşmesine sebep olabilir.

Motosiklet Brandaları için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder