14 Aralık 2013 Cumartesi

Shark kask hakkında

Shark Kasklar


Fransız kask markası SHARK, 25 yıldan fazla deneyimi ile dünya liderlerinden biri haline gelmiştir. Eski profesyonel yarışçılar tarafından kurulan SHARK, hala belirgin yarış tutkusu, performans ve güvenliği en üst düzeyde sağlamak amacı ile kask tasarımları yapmaktadır. SHARK ruhu, her zaman teknik sınırlarını zorlamak, sınırsız sürüş keyfini sağlamak için yeni ve heyecan verici yenilikleri araştırmak demektir.
Fabrikası ve altı yüzden fazla çalışanı ile birlikte Marsilya'da bulunan SHARK, her yıl yaklaşık 350.000 kask üretip pazarlamaktadır. 5.000 satış noktası ile dünyada muazzam bir satış ağına sahiptir.

Yenilik
XRC karbon, 1991 yılında: SHARK endüstriyel karbon fiber kullanılarak bir kask üreten ilk markadır.
20 yıl sonra, yapılan geniş teknolojik gelişmeler kullanarak, RSR2 karbon gelir.

SHARK, full face ve open face'i aynı kaskta bir araya getiren modüler bir kask tasarımı ve üretimiyle yine bir ilk olmuştur: Evoline!
Ve yine, bu yıl SHARK birkaç önemli teknolojik yeniliği daha tanıtmıştır:
- 4 Yenilikçi patenti ile panoramik bir vizör sunan full face modeli:Vision - R .
- Optimum optik kalitesi ile yeni bir üst model: Race - R.
- Race- R PRO: Optimum kalkan, 1. sınıf kalite ve rüzgar tünelinde test edilmiş bir CFD spoyler ile yeni bir üst model.
- Easy fit sistemi: Gözlük takan sürücüler için.
- Kask interkom sistemi "SHARK TOOTH" .

Yarışma için tutku
SHARK kask, motosiklet yarışlarında tüm sınıflarda prestijli soy ağacı ile çok sayıda yarışçılar donatmıştır: Raymond Roche, Olivier Jacque, Carl Fogarty, Randy de Puniet, Troy Corser, Pol Espargaro, Scott Okuma, Olivier Panis, Cyril Despres...
Son 25 yılda, SHARK, 200'den fazla üst sınıf yarışçı ile 55'den fazla dünya şampiyonluğu elde etti. Desteklenen yarışçılar, aşırı koşullardaki kask kullanımları ile yüksek performanslı, güvenli ve rahat bir kask tasarımına katkıda bulunurlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder