14 Aralık 2013 Cumartesi

Hein Gericke Hakkında

Hein Gericke


Marka Tarihi
Hein Gericke 1970'lerde Düsseldorf'da motosiklet mağazası açmış bir Alman motosikletçidir. Sadece birkaç yıl içinde mağaza Almanya'nın en büyük motosiklet bayisi oldu. Sonraki on yıl içinde, giyim ve motosiklet aksesuarları için mağaza ile genişletilmiş bir mail order sistemine başladı ve tüm ülke genelinde mağaza açtı.

1987 yılında markasını satmadan önce, Hein Gericke Paris, Viyana, Amsterdam ve Belçika gibi ülkelere genişletti ve BMW giyim hattı dahil, omuz, dirsek ve kalça için, HIPROTEC ® koruma sistemi geliştirdi. HIPROTEC ilk tanıtıldığı zaman yılın Motosiklet Devrimi Ürünü seçildi.

Bugün, Hein Gericke motosiklet giyim sanayi, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Belçika, Fransa , Almanya, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Türkiye ve Birleşik Krallık da dahil olmak üzere ondan fazla ülkede motosiklet mağazasında satılmaktadır. HIPROTEC ek olarak, GORE-TEX gibi kendi giyim üstün esneklik sunan bir yüksek performanslı kumaş kullanır. Hein Gericke, motosikletçiler için yüksek performans giyim ürünleri için haklı bir ün geliştirdi.

En Yüksek Kalite Kıyafetler
Hein Gericke motosiklet giyim markası ile ciddi motosiklet meraklıları arasında sadık bir bağ vardır. Şirket yarış takım elbise, ceket, pantolon, bot, çanta ve eldiven yapar. Marka heyecan verici tasarımlar, üstün yapı ve üstün performans anlamına gelir .

Hein Gericke Motosiklet Giyim Ürünlerinde Heyecan Verici Tasarımlar
Tasarım açısından, Hein Gericke giysileri akıcı, neredeyse fütüristik bir görünümdedir. Cesur kırmızılar, siyahlar, kahverengi ve zeytin yeşili gelir. Fermuarlar ve yüksek kaliteli deri öğeleri, sağlam bir görünüm verir. Ceketleri, bir motosiklet üzerinde olduğu kadar, günlük hayatta da tarz sahibi insanlar tarafından beğenilir.

Hein Gericke estetik olduğu kadar için yüksek teknoloji sahibidir. Koleksiyondaki tüm öğelerinin korumaları CE - sertifikalıdır. CE - sertifikası sık kullanılan bir Avrupa kalite belgesidir.

Güvenlik açısından giysilerdeki korumalar, darbe sırasında bir yastık sağlayan sıkıştırılmış polistiren granül bir astar ile inşa edilir. Şirket ayrıca şok direnci için EVA köpük kullanır. Rahat ve esnek olmasını sağlayan deri - goretex teknolojisi giysiler ise mükemmel aşınma koruması sağlar .

Kalite standartları gereği, Hein Gericke, giyim ve deri ürünlerde, tüm kat yerlerini güçlendirmek için mevcut en güçlü naylon iplik kullanır.

Hein Gericke motosiklet ürünleri nasıl yapılır?
Hein Gericke motosiklet kazalarında aşınma performansı için standart ayarlar. Tüm öğeler maksimum görünürlük için 3M Scotchlite yansıtıcı malzeme ile yapılır. Piyasadaki en iyi teknolojiyi kullanarak geleneğini sürdüren şirket Koslan, Cordura ® ve Dynax gibi tedarikçilerden gelen aşınmaya dayanıklı malzemeler ile çalışır .

Motosikletçileri sıcak ve kuru tutmak için, Hein Gericke kendi ceket ve pantolon çıkarılabilir astarları kullanır. Bu şekilde, biniciler soğuk havada üşümezler ancak sıcak havalarda aşırı ısınmazlar. Ayrıca, yağmur ve karda binicileri kuru tutmak için, Sheltex denilen, kendi ceket su geçirmez astarını kullanır.

Hein Gericke, motorcular her zaman motosiklete binebilsin diye, rahatlığın ne kadar önemli olduğunu bilir. Bu amaçla, şirket , bilek ve gövdelerde yerleşik havalandırma sistemleri kullanır.

Hein Gericke Motosiklet Giyim Popülerlik
Hein Gericke giyim tarzı ve performansı neredeyse kült gibi takip nedeniyle sahiptir . Ayrıca ünlüler arasında popüler ve aktör Wilmer Valderramma ve dansçı Chris Judd ile tespit edilmiştir.

Hein Gericke mont, pantolon, eldiven, çanta, bot modelleri için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder