14 Aralık 2013 Cumartesi

Bell kask hakkında

Bell Kask

Bell Marka Motosiklet Kasları

Bell marka kasklar İtalya’da üretilmektedir ve bisiklet kaskları da üreten firmanın ürünlerinde dikkat çeken özellik konforlu olmasıdır. 1954 yılından beri motosiklet kaskı üretimi yapan Bell firması, profesyonel kasklar tasarlamaktadır

Örneğin; Bell markasının Volt kask serisi yepyeni bir dizayn anlayışı ile üretilmiştir. Karbon bir altyapı ile üretilen Bell motosiklet kasklarının havalandırmasını sağlayan eklem ve kanalları da oldukça güvenli ve kalitelidir. Volt serisine ait olan kaskların içinde bulunan X-Static yastıklar ter emici özelliğine sahip olup,  teri kontrol eder ve rahat bir sürüş için tasarlanmışlardır. Başınızı iyi kavrama özelliğine sahip olan Bell Volt serisi kasklar ayarlanabilen iç ve dış hacme sahiptirler. 280 gram ağırlığında olan Volt serisi kaskların fiyatı da uygundur.

Bell M4R model kasklar ise ultrahafif compozit fiber malzemeden üretilmişlerdir ve 1350 gram ağırlığa sahiptirler. Buğu önleyici ve UV ışınlarından koruyucu vizöre sahip olan bu modelin ön camlarında yağmur kaydırma özelliği vardır ve çizilmeye karşı kaliteli malzeme kullanılmıştır. 3.2 mm kalınlığında olan kaliteli vizörü ile konforlu bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Ses yalıtım özelliği de beğenilen bu modelin havalandırması ve sirkülasyonundan da çoğu kullanıcı memnun kalmaktadır. Yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı Bell marka motosiklet kaskları darbe testlerinde de oldukça başarılıdır. Bell kasklar, kusursuz bir hava akımı sağlamaktadır. Bell marka kaskları sağlamlıkları ve konforlu olmaları bakımından öneririz.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/BELL-Kask_br_130 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder