14 Aralık 2013 Cumartesi

ixs hakkında

ixs marka mont, pantolon, bot, eldivenler
ixs bir İsviçre markasıdır ve 1979 yılında kurulmuştur. O zamandan beri ixs "MOTOSİKLET MODASI" sloganıyla sürekli büyüyen ve genişleyen dünya motosiklet pazarında lider bir oyuncu olmuştur.

Deneyimli ve coşkulu ixs, güvenlikten taviz vermeden motosiklet giyim malzemelerinin de şık, fonksiyonel ve rahat olabileceğini göstermiştir. Müşterilerin talepleri ve son moda trendleri dikkate alarak, ixs sürekli yeni koleksiyonlarını geliştirmektedir. Devam eden araştırma ve geliştirme faaliyetleri, uzun süredir devam eden üretim ortakları ve içsel bir kalite yönetim sistemi ile yüksek üretim standartları garanti ederken ixs, son hi-tech malzeme ve üretim süreçleri kullanır.

ixs, motosiklet kıyafetlerinde moda hakkında her şeyi içerir. Herkesi kucaklayan ürün yelpazesi tüm kullanıcılar için tepeden tırnağa mükemmel uyum sağlar. Tabii ki her ürün bilinen İsviçreli üst kalitede yapılır.

Ixs MOTOSİKLET MODA çeşitli ülkelerde farklı pazarların titiz taleplerini karşılamak için, bu iddialı iştiraki her kıtada 50 ülkeye dağıtır .

ixs MOTOSİKLET MODASI - Mükemmel Uyum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder