14 Aralık 2013 Cumartesi

Nolan kasklar hakkında

Nolan Kasklar

Nolan Marka Kasklar Hakkında

Kaliteli motosiklet kaskları arasından fiyatı uygun olan Nolan kasklar, güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlanıp üretilmişlerdir ve kaza anında yaralanma riskini yüksek oranda azaltabilirler. Özellikle Nolan kapalı kasklar oldukça güvenlidir.

Nolan firmasının motosiklet kasklarını üretirken öncelikli hedefi güvenlik ve kalitedir. Estetiğe de önem veren firma kaskların fiyatlarının uygun olmasını da göz önünde bulundurur. Nolan marka kasklar,  İtalya da birçok bilimsel güvenlik testinden geçmektedir. Nolan markasının çeneden açılabilen ya da kapalı kasklar gibi birçok modelde kaskları bulunmaktadır. Her yeni ürettikleri üründe daha da başarılı olan Nolan firması kaliteye önem vermektedir.

Yeni model Nolan kasklarda güneş vizörleri daha da geliştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor ve bu yenilenen güneş vizörleri sayesinde UV ışınlarından en yüksek seviyede koruma sağlıyor. Birçok modelinde vizörler sökülerek temizlenebilmektedir.

Oldukça kaliteli ve yüksek performanslı havalandırma sistemi bulunan yeni model Nolan motosiklet kaskları, üst seviyede bir havalandırma sağlamaktadır. Yeni havalandırma sistemi sayesinde Nolan kasklar hava dolaşımını da oldukça etkili biçimde yapmaktadır.

Rüzgarın ve yüksek hızın meydana getirdiği sesi azaltan kask arasında lastik sistemi mevcuttur. Bu sayede uzun yolculuklarda daha konforlu bir sürüş keyfi yaşarsınız ve motosikleti kullanırken sesten kaynaklı bir dikkat dağınıklığı meydana gelmez.

Nolan kaskların hepsi garantilidir ve bazı modellerinde Opsiyonel Bluetooth N-Com Ready takılabilme özelliği mevcuttur. Nolan kasklar çizilmeye dayanıklı ön cama sahiptirler.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/NOLAN-Kask_br_76

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder