15 Aralık 2013 Pazar

Schuberth Kasklar Hakkında

Schuberth Kask

Schuberth Kasklar Hakkında

Motosikleti olanların mutlaka kullanması gereken kasklar hayat kurtarıcıdır ve her sürüşte takmanız önemlidir. Eğer kaliteli ve güvenli bir kask almayı düşünüyorsanız öncelikle bir piyasa araştırması yapmalısınız. Bu sayede size en uygun motosiklet kaskını bulabilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere dünyanın önde gelen kask firmalarından biri olan Schuberth kaskları tanıtacağız. Schuberth marka kasklar özellikleri bakımından diğer kasklardan ayrılmaktadır. Kaliteli ve güvenli bir tasarımı olan Schuberth kask modelleri Almanya üretimidir.

Dünya markası olan Schuberth kaskların bütün modellerinde fiber ve karbon malzeme kullanılmaktadır. 100 Km/h hızda 92 dB ses yalıtımına sahip olan Schuberth marka motosiklet kaskları ses yalıtımı konusunda çok iddialıdır. Mükemmel bir aerodinamiğe sahip Schuberth kaskların tasarımında ön planda olan güvenlik ve modern tasarımdır. Dünyanın en sessiz ilk beş kask markası arasına giren Schuberth kaskları kullananlar bu markayı tavsiye etmektedirler. Schuberth markasının yeni çıkan modelleri ise daha da sessiz ve gösterişlidir. Hafif olma özelliğine sahip olan Schuberth kaskların S1 ve R1 serileri de oldukça beğeni toplamaktadır.

Yüksek performanslı aerodinamik ile yarış pistlerinde en iyi performans için geliştirilmiş spor yarışı kaskları da üreten firmanın kaskları yüksek hızlarda ve rüzgar gibi hiçbir koşulda etkilenmiyor.
Aerodinamik-akustik açıdan bütün Schuberth motosiklet ve yarış kaskları bilimsel olarak denenmiştir. Düşük gürültü seviyesi motosiklet sürücüsünün konsantrasyonunu dağıtmamasına yardımcı olur. Formula 1 düzeyinde havalandırmaya sahip olan Schuberth kaskların SR1 modellerinde havalandırma sistemleri çok kalitelidir.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/SCHUBERTH-Kask_br_79

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder