14 Aralık 2013 Cumartesi

Caberg kasklar hakkında

Caberg kasklar


CABERG KASK HAKKINDA
CABERG 40. yıldönümünü kutluyor. Bergamo merkezli şirketin tarihçesi, zorluklardan biri üzerine kuruludur. Yenilik için tutku ve kask üretim sürecinde emniyet kültürü arasında ince bir çizgi vardır. Avantgarde teknolojiler, tüm dünya motosikletçileri tarafından takdir edilen ve tanınan yenilikçi özelliği bulunan çok sayıda başarılı modelin üretilmesini sağladı. Caberg touring pazarının büyük büyüme potansiyeline inanarak, piyasada çene açılır kask üreten ilk İtalyan şirketi olmuştur. Modern bir binada bulunan tesislerde kasklar motosikletçiler için yüksek güvenlik ve en iyi konfor sunacak şekilde testlere tabi tutan bir laboratuarda test edilir. Üretim sürekli ciddi kalite testleri ile kontrol edilir. Ticari ağ, Rusya, Meksika, Güney Amerika, Hong Kong, Tayvan , Endonezya, Malezya, Türkiye ve Fas gibi çeşitli ülkelere ulaşır.
Caberg modelleri SHARP kask güvenlik testinde (dört kask 5 üzerinden 5 yıldız ve iki kask 5 üzerinden dört yıldız aldı) mükemmel bir skor alarak hakettiği ilgiye layık olduğunu duyurmaktan gurur duyar.

GÜVENLİK TEKNOLOJİSİ
CABERG dahili laboratuar Uluslararası Standartlar tarafından gerekli kask üzerinde testler yapmak için son ekipmanları kullanmaktadır. Üretimini izlemek için ve yüksek bir kalite düzeyi sağlamak amacıyla, kullanılan malzemeler, farklı çevre koşulları altında test edilmiştir. Laboratuvarın ana faaliyet amacı müşterilerine maksimum güvenlik ve uyumu garanti etmek amacıyla tamamlanmış ürünleri test etmektir. Şok emme, sertlik, tutma sisteminin deformasyonu ve stabilite zorlama standardı tarafından gerekli kask güvenlik testleri dört temel tiptedir.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/CABERG-Kask_br_165

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder