14 Aralık 2013 Cumartesi

Abus motosiklet kilitleri hakkında

Abus motosiklet zincir ve disk kilitleri


Abus markası, motosiklet hırsızlığının en aza indirgenmesi için alarmlı disk kilidi, zincir kilit ve motosiklet kaskı kilidi üretimi yapan bir firmadır. “Güvenlik Kalite İster” sloganı ile üretime başlayan Alman firması, en yüksek teknolojiyi kilitlerinde kullanmakta ve kilitlerinde sıfır risk yöntemi ile üretimler yapmaktadır.

Akıllı ve fiziksel açma metotlarının bulunduğu kilitler, özel kilit test laboratuarlarında test edilmektedir. Üretim sistemi kendine özgü olan Abus markası 1924 yılından beri güvenli kask kilitleri üretmektedir. Abus kilitlerinin en iyi yönü tek anahtarın sadece tek bir kilidi açmasıdır. Detecto 7000 RS serisi ve alarmlı disk kilidi serisi Detecto’nun, en önemli özelliği ise ekonomik olmasıdır.  Kilitlerde tek elle eldiveni çıkarmadan takma özelliği bulunmaktadır. Abus markasının R2S modelinde, görsel ledli bir alarm sistemi mevcuttur. Disk kilitlerinde ilk kez uygulanan bu sistem, markanın yenilikçi anlayışını da ortaya koymaktadır. İleri dayanıklılıktaki çelik metalin 3 Boyutlu hareket sensörü ile bir bulunduğu Detecto serisi, disk kilitlerinde ileri bir teknoloji uygulamasıdır.

Abus markası; özellikle motosiklet kullananların güvenliği için birçok ürün tasarımına ve üretimine devam etmektedir. Ürettiği ürünler şunlardır: Zincir kilidi, korumalı kablo (Steel-O-Flex) kilitler,  U kilitler, duvar ve zemin sabitleme aparatları.
Bebekler ve çocuklar için kask üretimi de yapan marka; iyi havalandırma, rahatlık ve başınıza uygun bireysel ayarı ile konforlu ve güvenli motosiklet kaskları sunmaktadır.

Abus kilit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder