14 Eylül 2015 Pazartesi




Clover - KV-2 Deri Yazlık Motosiklet Eldiveni

Motosiklet tutkunlarının sağlam ve yeterli bir teçhizata sahip olması, profesyonel bir sürüşün ilk basamakları olarak nitelendirebiliriz. Yolda yürürken ayağınız takılsa, düşerken yere ilk değen organınız ellerinizdir. Bu bir reflekstir. Sağlığınız ve güvenliğiniz adına motosiklette güvenlik ile ilgili bir konuda ödün vermeyin. Clover marka bir eldiven tercih etmeniz sizi düşme esnasında en sert tehlikelerden muhafaza etmek için üretilmişken sağlıklı bir motosiklet kullanımı için teçhizatsız yola çıkmayı aklınızdan geçirmeyin. Eldiven kullanmayı sadece düşünce ellerinizi asfalta yapıştırmak olarak düşünmeyin. Soğukta eldivensiz motosiklet kullanırsanız, soğuk sayesinde kısa sürede elleriniz hissizleşmeye başlar ki motora olan hâkimiyetinizi önemli ölçüde kaybedersiniz. Yazın ise hem sıcak hem güneş ellerinizi yakmaya başlar ve bu da hissizlik ya da can yanmasına sebebiyet verir ki yine motor hâkimiyetinizi kaybedersiniz demektir. Bunlardan korunmanın en güzel yolu da motosiklet eldiveninden geçer. Tabi kazalardaki faydası da büyüktür, çünkü yere düşüşe başladığınız an ilk olarak (genelde) elleriniz yerle temas eder ve asfaltta sürünürken eldivensiz elleriniz sürtünmeden dolayı yanar ve büyük bir tahribat oluşabilir. Kendi sağlığınız için yazlık ve kışlık olmak üzere iki çeşit eldiven edinin. Maddi durumunuz uygun değilse dana derisinden üretilen eldivenleri tercih edin, paranız varsa kanguru derisinden olanları tercih edin. Size önerebileceğimiz eldivenler arasında KV-2 Deri Yazlık Motosiklet Eldiveni tercih etmeniz, hem el güvenliği hem de sağlık ve ergonomik görünüm açısından en güzel tercihiniz olacağından emin olun.
Clover - KV-2 Deri Yazlık Motosiklet Eldiveni model motosiklet eldiveniniz ile ayarlanabilir manşet kayış, konfor Sıcaklığı, yine bir çok seçeneğinde yer alan Spandex kumaş, Pre-kavisli parmak, manşet kayış, yumuşak uçlar, ergonomi ve rahatlık, nefes alabilen D-Dry membranı, ve yine bazı modellerindeki Micropolar astarı sayesinde hem su geçirmezliğe sahiptir ve kışlık seçenekleri ile ellerinizi sürekli sıcak tutarken yazlık seçenekleri sayesinde serinlik ve ferahlığı en üst kalitede yaşayacaksınız..



Clover- WPT WP Motosiklet Eldiveni

Motosiklet tutkunlarının sağlam ve yeterli bir teçhizata sahip olması, profesyonel bir sürüşün ilk basamakları olarak nitelendirebiliriz. Yolda yürürken ayağınız takılsa, düşerken yere ilk değen organınız ellerinizdir. Bu bir reflekstir. Sağlığınız ve güvenliğiniz adına motosiklette güvenlik ile ilgili bir konuda ödün vermeyin. Clover- WPT WP marka bir eldiven tercihinde bulunmanız sizi düşme esnasında en sert tehlikelerden muhafaza etmek için üretilmişken sağlıklı bir motosiklet kullanımı için teçhizatsız yola çıkmayı aklınızdan geçirmeyin. Eldiven kullanmayı sadece düşünce ellerinizi asfalta yapıştırmak olarak düşünmeyin. Soğukta eldivensiz motosiklet kullanırsanız, soğuk sayesinde kısa sürede elleriniz hissizleşmeye başlar ki motora olan hâkimiyetinizi önemli ölçüde kaybedersiniz. Yazın ise hem sıcak hem güneş ellerinizi yakmaya başlar ve bu da hissizlik ya da can yanmasına sebebiyet verir ki yine motor hâkimiyetinizi kaybedersiniz demektir. Bunlardan korunmanın en güzel yolu da motosiklet eldiveninden geçer. Tabi kazalardaki faydası da büyüktür, çünkü yere düşüşe başladığınız an ilk olarak (genelde) elleriniz yerle temas eder ve asfaltta sürünürken eldivensiz elleriniz sürtünmeden dolayı yanar ve büyük bir tahribat oluşabilir. Kendi sağlığınız için yazlık ve kışlık olmak üzere iki çeşit eldiven edinin. Maddi durumunuz uygun değilse dana derisinden üretilen eldivenleri tercih edin, paranız varsa kanguru derisinden olanları tercih edin. Size önerebileceğimiz eldivenler arasında Clover- WPT WP Motosiklet Eldiveni marka eldiveni tercih etmeniz, hem el güvenliği hem de sağlık ve ergonomik görünüm açısından en güzel tercihiniz olacağından emin olun.
Clover model motosiklet eldiveniniz ile ayarlanabilir manşet kayış, konfor Sıcaklığı, yine bir çok seçeneğinde yer alan Spandex kumaş, Pre-kavisli parmak, manşet kayış, yumuşak uçlar, ergonomi ve rahatlık, nefes alabilen D-Dry membranı, ve yine bazı modellerindeki Micropolar astarı sayesinde hem su geçirmezliğe sahiptir ve kışlık seçenekleri ile ellerinizi sürekli sıcak tutarken yazlık seçenekleri sayesinde serinlik ve ferahlığı en üst kalitede yaşayacaksınız.



Clover R9 Racing Motosiklet Eldiveni

Motosiklet tutkunlarının sağlam ve yeterli bir teçhizata sahip olması, profesyonel bir sürüşün ilk basamakları olarak nitelendirebiliriz. Yolda yürürken ayağınız takılsa, düşerken yere ilk değen organınız ellerinizdir. Bu bir reflekstir. Sağlığınız ve güvenliğiniz adına motosiklette güvenlik ile ilgili bir konuda ödün vermeyin. Clover R9 Racing marka bir eldiven tercihinde bulunmanız sizi düşme esnasında en sert tehlikelerden muhafaza etmek için üretilmişken sağlıklı bir motosiklet kullanımı için teçhizatsız yola çıkmayı aklınızdan geçirmeyin. Eldiven kullanmayı sadece düşünce ellerinizi asfalta yapıştırmak olarak düşünmeyin. Soğukta eldivensiz motosiklet kullanırsanız, soğuk sayesinde kısa sürede elleriniz hissizleşmeye başlar ki motora olan hâkimiyetinizi önemli ölçüde kaybedersiniz. Yazın ise hem sıcak hem güneş ellerinizi yakmaya başlar ve bu da hissizlik ya da can yanmasına sebebiyet verir ki yine motor hâkimiyetinizi kaybedersiniz demektir. Bunlardan korunmanın en güzel yolu da motosiklet eldiveninden geçer. Tabi kazalardaki faydası da büyüktür, çünkü yere düşüşe başladığınız an ilk olarak (genelde) elleriniz yerle temas eder ve asfaltta sürünürken eldivensiz elleriniz sürtünmeden dolayı yanar ve büyük bir tahribat oluşabilir. Kendi sağlığınız için yazlık ve kışlık olmak üzere iki çeşit eldiven edinin. Maddi durumunuz uygun değilse dana derisinden üretilen eldivenleri tercih edin, paranız varsa kanguru derisinden olanları tercih edin. Size önerebileceğimiz eldivenler arasında R9 Racing marka eldiveni tercih etmeniz, hem el güvenliği hem de sağlık ve ergonomik görünüm açısından en güzel tercihiniz olacağından emin olun.
Clover model motosiklet eldiveniniz ile ayarlanabilir manşet kayış, konfor Sıcaklığı, yine bir çok seçeneğinde yer alan Spandex kumaş, Pre-kavisli parmak, manşet kayış, yumuşak uçlar, ergonomi ve rahatlık, nefes alabilen D-Dry membranı, ve yine bazı modellerindeki Micropolar astarı sayesinde hem su geçirmezliğe sahiptir ve kışlık seçenekleri ile ellerinizi sürekli sıcak tutarken yazlık seçenekleri sayesinde serinlik ve ferahlığı en üst kalitede yaşayacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder