6 Kasım 2014 Perşembe

Nolan Kask - N-104 Evo Storm N-Com Çeneden Açılır (16) Mat Siyah

Nolan Kask

Özellikleri:

·         Malzemesi: Polikarbon
·         Türü : Çeneden Açılır
·         Kaskın ağırlığı: 1640 gr.
·         Kaç farklı kabuk boyutu: Çoklu Kabuk Boyutu
·         Güvenlik sertifikaları: UN ECE REG 22.05 Sharp****
·         Dahili Güneş vizörü: Var
·         Çizilmez cam ya da UV filtreli cam: Var
·         Havalandırma kanalları: Ön Hava Girişleri ve Arka Hava Çıkışları
·         Çene bağlantı sistemi: Mikrometrik
·         Yıkanabilir ve çıkarılabilir astar: Var

·         Çene rüzgar pedi ve burunluk: Var


N104 EVO N104'ün Nolan'ın güncelleme ve konfor seviyesi ile geliştirilmiş yeni teknik çözümler birleştirir.
Yeni AirBooster Teknolojisi ile tasarlanan yeni tasarlanmış havalandırma sistemi, artık her durumda daha iyi dahili iklim kontrolü sağlıyor.
Yeni tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir astar şimdi daha fazla renk seçeneği ile gelir. Pedi yapılandırması bile daha zorlu motosiklet için maksimum konfor sağlayan, aynı zamanda yeni.
N104 EVO ayrıca motosikletçi vizyonunun ortalamadan daha geniş bir alanı zevk sağlayan bir UltraWide siperliği ile donatılmıştır. Ayrıca Pinlock ® (*), anti-sis iç vizör ile geliyor. Bir VPS güneş, Microlock2 tutma sistemi ve N-Com ® iletişim sistemi kurmak için bu çarpıcı kaskı tamamlıyor.

Nolan® N104, 1988 yılında ilk çıkardığı N100 model ilk çenesi açılabilen kasktan bu yana elde edilen tecrübelerin sentezi olarak kabul edilebilir. N104 en zorlu motosiklet sürücüleri tarafından dikkatle tasarlanmıştır. Tutkulu motosikletçilerden oluşan özel bir grup tarafından test edilmiş ve ileri bir mühendislik sayesinde ortaya çıkmıştır. N104 çağdaş ve şık bir tasarım ve eşsiz sürüş konforuyla eş anlamlıdır. 100% İtalya da üretilmiştir.

Nolan® marka güvenilirliği ve ayrıntılara verdiği önem dikkate alındığında, N104?ün tüm diğer çenesi açılabilen kasklar arasında farklı bir yere sahip olduğunu sizde göreceksiniz. DIŞ KABUK İki farklı kalıpta dış kabukta üretilmektedir (XXS-L / XL-XXXL) ve bu yüzden en yüksek konforu sağlamaktadır.Kaskın ağırlığı kullanıcının bedenine göre, en az hacim ve ağırlıkta tutulur.

AÇILABİLİR ÇENE PARÇASI Kaskin açılabilir çene kısmı (patentli) eliptik açılma ve kapanma hareketi sayesinde, ön kısmı açıkken bile kaskın toplam büyüklüğünü en aza indirger ve sürüş konforunuzu etkilemez. ÇİFT KORUMALI ÇENE BAĞLANTISI N104, yeni çift korumalı çene bağlantılıdır(patentli). Çene altının yam ortasında olan bu parça, tek elle açılabilir. Kazara açılma riskini minumuma düşürür. Önce ilk bırakma kolu açılır ve daha sonra ikinci bırakma kolu aktive edilerek bağlantı açılabilir.

"EKSTRA GENİŞ" CAM N104 camı maksimum sürüş rahatlığı sağlamaktadır. Camın geniş yüzeyi yanlara doğru daha geniş bir görüş açısı sağlar ve bu yüzden aktif emniyetinizi artırır. Herhangi bir alet veya ekipmana ihtiyaç duymadan, kolayca takılıp, çıkarılabilir. Silikon profilli anti-sis camı takılmaya müsaittir. GÜNEŞ CAMI (VPS) N104?ün yeni iç güneş camı çok kolay bir şekilde açılır ve kapanır. Çizilmeye ve buğulanmaya karşı dayanıklıdır.

HAVALANDIRMA Kaskın üst kısmında Air Buster havalandırma kullanılmıştır. En zorlu sürüş şartlarında maksimum rahatlığı sağlayabilmek amacıyla, mükemmel havalandırma sağlar. Ayrıca çene ve alın kısımlarında ekstra havalandırma bölmeleri ve kaskın arka kısmında içerdeki havayı dışarı atabilmek için hava çıkışları da bulunmaktadır. İÇ YASTIKLAR Çıkarılabilir çene,tepe, ense ve çene altı rüzgarlık parçalarından oluşmaktadır.

N104?ün iç yastıkları kolaylıkla çıkarılıp yıkanabilen, yumuşak kumaştan, uzun yolda bile yüksek konfor sağlamak üzere üretilmiştir. Kumaş ayrıca antibakteriyel işlemden geçirilmiştir. İç yastıkların şekli gözlük kullananları da düşünerek tasarlanmıştır.Ense bandına yerleştirilen reflektif parça sayesinde, gece uzaktan görünürlük sağlanmıştır. Ense yastığı sıcak havalarda çıkartılabilir.

N-COM Yeni versiyon N-Com® B4 kominikasyon sistemi takılmaya hazırdır. Yeni kominikasyon sistemi takılı olarak da, UN/ECE 22-05 standardına göre onaylıdır. HOMOLOGASYON STANDARDI Yeni N104 hem tam kapalı kask olarak ve hem de yarım kask olarak UN/ECE 22-05 onaylıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder